FLIR Systems

FLIR – globalni lider u dizajniranju, proizvodnji i marketingu termalnih infracrvenih kamera

FLIR Systems je svetski lider u dizajniranju, proizvodnji i marketingu termalnih sistema za širok spektar komercijalnih, industrijskih i vojnih aplikacija.

FLIR Systems termovizijski sistemi koriste najsavremeniju termovizijsku tehnologiju koja detektuje infracrvenu radijaciju – ili toplotu. Bazirano na temperaturnim razlikama, termalne kamere daju jasnu sliku u totalnom mraku i svim vremenskim uslovima, a komlikovani algoritmi omogućavaju i čitanje tačne temperature sa slike. FLIR dizajnira i proizvodi sve najbitnije komponente unutar sistema koje proizvode, uključujući detektore, elektroniku i specijalna sočiva.

Brzo rastuće tržište

Interesovanje za termalnu tehnologiju je značajno poraslo u poslednjih nekoliko godina u raznim segmentima tržišta. Kako bi ispunio ovo povećanje tražnje, FLIR Systems je značajno povećao svoje kapacitete. Danas zapošljava preko 3.200 ljudi. Zajedno, ovi specijalisti za infracrvenu tehnologiju realizuju konsolidovani godišnji promet od poreko 1 milijarde američkih dolara. Ovo čini FLIR Systems najvećim proizvođačem komercijalnih termovizijskih sistema na svetu.

Proizvodni kapaciteti

FLIR Systems trenutno raspolaže sa 6 proizvodnih pogona: tri u Americi (Portland, Boston i Santa Barbara), jednim u Stokholmu, jednim u Estoniji i jednim u Parizu.

Termovizija: više od proizvodnje kamere

Svet termovizije je više od same proizvodnje kamera. FLIR Systems nije samo posvećen tome da vam obezbedi najbolju kameru, on vam takođe nudi najboji softver, servis i obuku kako bi zadovoljio vaše termovizijske potrebe.