Servisiranje

FLIR Podrska - ServisiranjeJednom kupljena, termalna kamera predstavlja vitalnu opremu. Sigurnost i bezbednost imovine i ljudi zavisi od nje. Kako bi omogućio njihov rad u svakom trenutku, FLIR ima razvijenu servisnu mrežu širom sveta

U Zodax-u i FLIR Systems-u izgradnja odnosa sa klijentom predstavlja više od prodaje termalne kamere. Nakon što je kamera isporučena, mi smo tu da izađemo u susret vašim potrebama.

ZODAX ovlašćeni servisni centar, sa stručnim osobljem i svojim dugogodišnjim iskustvom, Vam može pomoći u servisiranju Vaših uređaja u garantnom i vangarantnom roku.

Za svaki primljeni uređaj koji se nalazi kod nas, nudimo zamenski isti ili sličan, koji će poslužiti Vama kao korisniku, da nesmetano obavljate posao do završetka servisiranja. Zamenski uređaj će biti ponuđen u skladu sa raspoloživim uređajima na stanju.

Vaša investicija pokazana kupovinom FLIR Systems termalnih kamera mora biti opravdana. U Zodax-u pružamo različite vrste ugovora o održavanju svih sistema termalnih kamera, kao i dodatnih uređaja, čime su obuhvaćeni:

  1. sigurnosni sistemi kamera
  2. sistemi kamera za kontrolu granica
  3. ručni sigurnosni sistemi kamera
  4. protivpožarni sistemi kamera
  5. sistemi za automatizaciju, kontrolu procesa, sprečavanja požara - konstantan preventivni nadzor
  6. ručni industrijski sistemi za kontrolu električnih instalacija, različitih mehaničkih uređaja,... - periodičan preventivni nadzor
  7. uređaji za testiranje i merenja

BRIGA O KORISNIKU nije samo slogan. On je ispisan velikim slovima kod nas u ZODAX-u i FLIR-u. NAŠA SINERGIJA JE VAŠA SIGURNOST I INVESTICIJA U PREDVIDIVU BUDUĆNOST!!! 

PIŠITE NAM, POSETITE NAS ILI NAS POZOVITE U POSETU, RADO ĆEMO IZAĆI U SUSRET SVIM VAŠIM POTREBAMA