FLIR K-serija - 1

Zoom Out
Zoom In

Galerija slika

Preuzmite katalog (PDF)
FLIR K2 - PDF

FLIR K45/K55

K-serija uključujući novu K45/K55

Termalna kamera za borbu sa požarom


Svaki vatrogasac zna sledeću situaciju: na putu ste ka požaru, urađen je brifing, proveravate svoju opremu. Jednom kada stignete na mesto požara, vreme je da odradite svoj posao. Napad na vatru. Da biste to odradili potrebno je da uđete u vatru.


To je trenutak kada se oslanjate na svoju opremu i kolege.


To je trenutak kada se oslanjate na svoju FLIR K-seriju termalnu kameru kako biste zaštitili svoj život i živote drugih.


FLIR K-serija termalna kamera se specijalno dizajnirana za najzahtevnije zadatke vatrogasaca.


Borba sa pozarom

DOSTUPNOST: NA STANJU

Pozvati za cenu

Detaljnije informacije

Jasna termalna slika

Jasna termalna slika
Nehlađeni mikrobolometarski senzor koji ne zahteva održavanje daje jasnu sliku punu detalja u rezoluciji 320x240 piksela (FLIR K55 & K65) i 240x180 piksela (FLIR K45). Termalna slika se prikazuje na velikom jasnom 4“ ekranu što omogućava lakšu navigaciju i donošenje brzih i preciznih odluka.

Robusna i pouzdana

FSX™ Flexible Scene Enhancement (Samo K45, K55 i K65) NOVO!
FSX poboljšava K45, K55 i K65 termalnu sliku kroz digitalnu obradu u realnom vremenu na samoj kameri. To rezultira ultra oštroj slici koja prikazuje neobičnu strukturu, ivice i druge lako prepoznatljive detalje. Ova mogućnost olakšava vatrogascima i spacilačkim timovima da pronađu put kroz zadimljeno, mračno okruženje i da trenutno identifikuju mete u sceni sa ekstremnim temperaturnim dinamikama.

Lako nadogradiva width=

NFPA-kompatibilna K65
NFPA je vodeći svetski pobornik prevencije požara i autorativno telo za javnu bezbednost. NFPA 1801:2013 standard za termalne kamere koje koriste vatrogasci, fokusiran je na tri glavne oblasti: interoperabilnost/upotrebljivost, kvalitet slike i izdržljivost. Nova FLIR K65 u potpunosti ispunjava ovaj značajan standard.

Vise opcija za instaliranje

Novo! Produžena garancija
Sve nove kamere K-serije su zaštićene ekskluzivnom FLIR 2-5-10 garancijom, koja uključuje 2 godine garancije na baterije, 5 godina na kameru I 10 godina na detektor.

Laka za upotrebu

Memorisanje video materijala (samo K55 i K65)
Ne samo da nova FLIR K55 i nova K65 mogu snimiti stotine slika, one mogu memorisati stotine slika, kao i snimiti i sačuvati 200 video materijala , u pojedinačnim video klipovima od po 5 minuta svaki (maksimalno). K55 I K65 video materijali mogu biti korisni za kasnije analize i idealni su za korišćenje kao trening materijali. Pregledajte video materijale direktno na kameri iz ugrađene arhive, ili ih prebacite na vaš kompjuter preko USB-a.

Auto fokus

Veoma pristupačna: termalna kamera u svakom vatrogasnom kamionu
FLIR proizvodi više termalnih kamera od bilo kog drugog proizvođača. Zahvaljujući velikoj proizvodnji FLIR Systems može tržištu ponuditi FLIR K-seriju po ekstremno pristupačnoj ceni.

Izrada jednostavnih izveštaja

Robusna i pouzdana
K-serija je dizajnirana da zadovolji teške uslove rada. Ona izdržava pad sa 2 metra na beton, vodootporna je (IP67) i potpuno operativna na temperaturi +260°C do 5minuta.

 

Laka za upotrebu, čak i sa vatrogasnim rukavicama
Intuitivan i jednostavan korisnički interfejs omogućava da se fokusirate na trenutni posao. FLIR K45, K55 i K65 mogu da se kontrolišu preko 3 velika tastera. Idealna za ruke vatrogasca na koju su navučene rukavice.

 

Izrada jednostavnih izveštaja
Termalna slika se može sačuvati na FLIR K-seriji (K45, K55 i K65) i kasnije koristiti za izradu jednostavnih izveštaja o tome šta se desilo na terenu.