Trening centar

FLIR Trening centar

Infracrveni trening centar (ITC) - Vaše mesto za sticanje novih znanja i veština

Infracrveni trening centar je najbolje mesto za dobijanje visoko kvalitetne interaktivne obuke za termografiju od strane najkvalifikovanijih međunarodnih instruktora za termografiju. ITC nudi IC trening, sertifikaciju, resertifikaciju u svim oblastima gde se koristi termovizija. Od ITC Nivoa I-III i ISO 9712 sertifikacije do specijalizovanih obuka u inspekciji zgrada, elektro instalacija, krovova i drugih aplikacija kao što su bezbednost i nadgledanje (security). ITC je 9001 sertifikovan.

Infracrveni trening centar nudi kurseve za korisnike termovizijskih kamera koje mogu meriti temperaturu i koji se koriste za industrijsku inspekciju, inspekciju zgrada i drugih inspekcija u cilju istraživanja i razvoja. Kursevi su takođe dostupni korisnicima koji koriste termalne kamere da vide u totalnom mraku. Tipična primena je bezbednost i nadgledanje (security) i pomorskim aplikacijama. Za detaljne informacije o datumu, lokaciji i ceni kurseva, slobodno nas kontaktirajte.

DA BI PROFESIONALNO POKRILI SVE ASPEKTE UPOZNAVANJA SA NOVIM TEHNOLOGIJAMA U POSTUPKU JE PRIPREMA JEDINSTVENOG SHOW ROOM-A I TRENING CENTRA NAMENJEN SVIM KORISNICIMA IZ MAKEDONIJE, CRNE GORE, BOSNE I HERCEGOVINE I SRBIJE. BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM NA JEDNOM MESTU PRIKAŽEMO I DEMONSTRIRAMO RAD SVIH SISTEMA.

NAŠ SLOGAN:

MI NE ŽIVIMO U PROŠLOSTI - POŠTUJEMO JE. KOD NAS JE BUDUĆNOST ODAVNO DOŠLA. DA LI JE ŽELITE I KOD VAS? POZOVITE NAS! - 

JE NAŠA ISKRENA ŽELJA DA ZAJEDNO KREIRAMO LEPŠU I OBRAZOVANIJU BUDUĆNOST.

Prijavite se. Pošaljite vaš zahtev ili Vaše želje na itctreningcentar@zodax.rs  

Iskreno Vaš ZODAX Team